Sărbătorile vin cu surprize, tocmai de aceea la pensiunea noastră puteți petrece un Revelion de poveste, află mai multe aici

Revelion 2020

Pensiunea La Bradul Înalt vă așteaptă cu oferte potrivite pentru un revelion într-un cadru feeric, vegheat de munții Făgăraș, în Porumbacu de Sus!

Rezervați acum!

Pachet Închiriere Completă
Revelion 2020

Vă punem la dispoziție cazare și multiple facilități care vor face din sejurul dumneavoastră unul rupt din basme!

Pentru detalii puteți apela numărul de telefon

0722 654 007

145 lei/adult/zi
Închiriere completă
0722 654 007

Închiriere Completă & Relaxare

Pentru sărbătorile de iarnă ne-am pregătit în avans, tocmai de aceea am pus totul la punct și vă așteptăm cu camere spațioase și decorate în stil rustic. Pentru a petrece sărbătorile la noi trebuie să închiriați integral pensiunea!
Desen traditional

Porumbacu de Sus

Vă puteți bucura de un revelion de poveste la poalele Făgărașilor, vizitând Castelul de Lut - o construcție unică în România sau plimbându-vă cu sania trasă de cai sau la derdelușul din curtea pensiunii - doar dacă este zăpadă!
Castelul de Lut Valea Zanelor
De vizitat

Castelul de Lut - Valea Zânelor

Situat în Porumbacu de Sus - Castelul de Lut este amplasat în apropierea pensiunii noastre. Construcție unică în România, acesta este apreciat chiar și de străini, fiind un reper important în călătoriile multor turiști.

Sanius iarna
De făcut

Săniuș și distracție

Când zăpada se așterne în satul nostru, abia atunci începe cu adevărat distracția! Indiferent de vârstă, vă puteți bucura de săniuș pe derdelușul din curte!

Pensiunea ”La Bradul Înalt” este localizată în satul Porumbacu de Sus, vegheată de măreția munților Făgăraș. Clienții se pot bucura de un cadru rustic, de condiții excelente și de momente de relaxare!

© Pensiunea La Bradul Înalt | Web Design, Web Development, SEO and Data Science by CELSO | Partener eDezvoltator.ro

crossmenu