Facilitati

La noi puteți să vă relaxați cum trebuie, de asemenea, v-am pregătit o sumedenie de facilități pentru o ședere cât mai confortabilă!

Rezervați o cameră
”La Bradul Înalt” este o pensiune croită pentru clienții ei, de fiecare dată când am primit o sugestie, am aplicat-o și astfel, astăzi avem de oferit o mulțime de facilități care să facă din orice sejur unul plin de activități plăcute și recreere alături de cei dragi!
Facilitate - Piscina - La Bradul Inalt-109

Piscină

Pe timp de vară, pensiunea noastră a amenajat un spațiu perfect de relaxare și răcorire - piscina. Aceasta este amplasată în curtea unității și are șezlonguri pe care vă puteți bronza și recrea în voie.

Bucătărie

Bucătăria noastră este una deosebit de spațioasă, întreținută și vă pune la dispoziție toate uneltele și ustensilele necesare pentru a pregăti o masă copioasă. Dacă pensiunea este închiriată integral, proprietarii vor asigura toate mesele principale ale zilei!

Parcare

Clienții se bucură de o parcare generoasă în incinta pensiunii ”La Bradul Înalt”, știm cât de dificil este să îți lași mașina ”în stradă”, tocmai de aceea vă punem la dispoziție locuri speciale pentru parcare.

Biciclete

Plimbări prin natură și mișcare - sănătate curată! Pensiunea noastră pune la dispoziție biciclete pentru plimbări prin natură!

Tiroliană

Distracția e la ea acasă și în siguranță, în incinta pensiunii veți putea să folosiți tiroliana în condiții sigure pentru toate vârstele. Vă invităm să descoperiți și experimentați într-un sejur de poveste!

Panou Escaladă

Senzații tari la înălțime pentru cei pasionați de cățărări. Am amenajat un panou de cățărare pentru clienții dornici de experiențe noi sau cei ce vor să își îmbunătățească tehnica.

Mini Teren de Fotbal

Pasionați sau amatori, la noi cei care îndrăgesc sportul sau fotbalul în special se pot bucura de o partidă pe cinste în mini terenul de fotbal amenajat în curte!

Trambulină

Prichindeii zglobii se pot distra pe cinste în trambulina din curte, aceasta este sigură fiind împrejmuită de plasă. Cei mici își vor consuma energia și se vor bucura de momente de neuitat!

Paturi Confortabile

Știm foarte bine că principala problemă în vacanță este somnul, chiar dacă pleacă în excursie pentru o relaxare totală, majoritatea turiștilor nu se odihnesc, iată de ce în pensiunea noastră paturile sunt extrem de confortabile, iar asta este o facilitate!

Săli de conferință

La mansarda unității am amenajat un loc dedicat întâlnirilor corporate/business, astfel sala noastră de conferințe poate găzdui aproximativ 100 de persoane, este dotată cu fotolii, mese și mai ales esențialele: TV cu ecran plat, flipchart, boxr și white-board!

Sală de mese

Sala de mese este decorată în stil tradițional, toate elementele acesteia sunt alese special, pictate cu grijă sau lucrate manual. Sala poate găzdui aproximativ 100 de persoane și este un loc perfect pentru luat masa în familie!

Foișor închis

Foișorul este situat în partea din spate a curții, acesta este de tip închis și are o capacitate maximă de 100 de locuri. Dotat cu mese și scaune de lemn, foișorul este un loc perfect pentru masă în orice anotimp.

Pensiunea ”La Bradul Înalt” este localizată în satul Porumbacu de Sus, vegheată de măreția munților Făgăraș. Clienții se pot bucura de un cadru rustic, de condiții excelente și de momente de relaxare!

© Pensiunea La Bradul Înalt | Web Design, Web Development, SEO and Data Science by CELSO | Partener eDezvoltator.ro

crossmenuarrow-down